8 de gen. 2013

TORNEIG DE NADAL DE FUTBOL SALA

El divendres 4 de gener, a les instal·lacions del Pavelló Municipal Paco Martin, va tenir lloc un torneig de futbol sala organitzat pel Patronat Parroquial.
L’esport sempre ha estat una de les activitats emblemàtiques del Patronat i coincidint amb les festes de Nadal i la nova etapa de la institució, la Junta va considerar organitzar aquest esdeveniment esportiu.
Hi va haver representació i participació de quatre parròquies de la diòcesi –Sant Joan de Vilassar de Mar, Santa Maria de Premià de Mar, Mare de Déu del Carmel i Santa Coloma de Gramenet- i un total de cinc equips. Una lligueta entre tots els equips i dos partits de classificació, van omplir tot el matí amb un acte esportiu i de germanor entre els joves participants de les diferents parròquies.

La classificació final va ser:
-          Primer classificat: Patronat Parroquial de Vilassar de Mar
-          Segon classificat: Santa Maria de Premia de Mar
-          Tercer Classificat: Mare de Déu del Carmel
-          Quart Classificat: Santa Coloma de Gramenet
-          Cinquè Classificat: Patronat Parroquial de Vilassar de Mar.
El torneig el va guanyar un dels equips del Patronat, hi havia dos i, en acabar, repartiment de trofeus pels guanyadors i medalles per tots els participants.
Des de la Junta del Patronat Parroquial volem agrair a tots els equips la seva participació, a les persones encarregades de les instal·lacions la seva col·laboració i al Ajuntament l’interès manifestat i la cessió del pavelló municipal.