29 de des. 2013

EL CINEMA DEL PATRONAT: UNA ALTERNATIVA


El 27 de desembre a la sala Roser Carrau es va projectar una sessió de cinema organitzada pel Patronat Parroquial. La pel·lícula escollida va ser “maktub” que traduït del àrab significa “estava escrit”. La pel·lícula està inspirada en un jove de l’illa del Hierro (Canàries) de 15 anys, Antonio González Valerón i malalt de càncer.

La pel·lícula vol transmetre que el destí és el que fixa i marca certes connexions amb la nostra vida, la nostra ànima i el Pla Diví. Tendre, àgil, commovedora i divertida son adjectius que la defineixen i que amb els seus personatges deixen petjada al espectador.

Presentada i comentada per Mn. Antoni Roman, es tota una reflexió sobre la felicitat, l’optimisme, les ganes de viure i de superació i la força del destí transmesos, al seu entorn, per aquest noi malalt de càncer.

Una sessió de cinema complerta i alternativa on no hi van faltar les crispetes que, de forma molt simpàtica, van servir els joves del KT Club de la nostra Parròquia.

Una sala quasi plena i un ambient familiar entranyable ens anima per què des del Patronat Parroquial fomentem aquest tipus d’iniciatives.


Gràcies a tots els assistents i fins la pròxima.