Crònica d’en Gerard Porta

El passat diumenge (16 de febrer), es va celebrar la segona jornada de la III Lliga Interparroquial al Poliesportiu de la Bastida de Santa Coloma de Gramanet.

La segona jornada ja va començar bé amb la notícia de la incorporació d'un equip de Sant Martí del Clot. Per poder ser parells, s'ha creat un equip anomenat "All Stars" que està format per un jugador de cada parròquia que participa a la lliga. Així doncs, ara la lliga està formada per 10 equips.

El cel amenaçava pluja des del principi, però ens va respectar i no va ser fins a l'hora de marxar que va descarregar.

El nostre equip, el del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar, va haver d’improvisar un fitxatge d'una noia per poder jugar. Aquesta jornada els rivals van ser l'equip de Sant Pere de les Puel·les. Venien de guanyar el primer partit contra Premià i volien repetir la gesta davant de Vilassar, però es van topar un equip completament diferent al de la primera jornada.

Amb una defensa d'acer, van imposar el seu joc i vam dominar tota la primera part, però els de Sant Pere de les Puel·les no van desaprofitar l'única ocasió que van tenir per avançar-se en el marcador. Després de recuperar una pilota dins de l'àrea, van llençar una pilotada llarga cap al seu jugador estrella, que entre dos defenses va colar la pilota i la va ajustar al pal esquerra de la porteria, impedint que arribés el porter.
A la segona part, els nostres van sortir amb una formació completament diferent per capgirar el 1-0. Amb Hans a la porteria, Rafa, Carlos i Fabio a la defensa i Gerard i Alba a la davantera, van augmentar la intensitat del partit i van llençar contraatacs de manera constant. El resultat? 3 gols amb 5 minuts que van enfonsar el rival. Amb el partit sentenciat, van calmar el partit fent dos canvis ofensius per defensius. Només un xut al pal de la nostra porteria va posar-nos la por al cos durant uns segons.
La pròxima jornada serà el 23 de març a l'escola Salesians de Mataró, on els nostres partiran 4t en la classificació i intentaran posar-se líders, només estan a 2 punts!