21 de jul. 2014

CINEMA A LA FRESCA


El diumenge 20 de juliol al Centre Parroquial es va projectar una sessió de cinema familiar organitzada pel Patronat Parroquial amb la pel·lícula  “millones”.

Una història de dos germans que, després de la mort de la seva mare, el més gran l’Anthony, un nen de  nou anys es mostra sempre pragmàtic, mentre que el seu germà petit Damián, dos anys més petit, recorre a la imaginació, la fantasia i la fe per donar sentit al seu món. Una borsa plena de bitllets, caiguda del cel, va a parar als peus d’en Damián i, gràcies a aquesta borsa, els nens viuran una aventura que quedarà gravada per sempre a les seves memòries ja que els farà comprendre que el veritable valor de les coses no te res a veure amb els diners.


Presentada i comentada per Mn. Antoni Roman, es una pel·lícula de nens, però amb missatge pels adults, imaginativa, alegre i divertida que va sobre la vida, la mort i tot el que hi ha entre mig.

La sessió va començar al jardí del centre però el temps va fer que continués a l’interior i malgrat l’enrenou que això va provocar la gent que hi va assistir va marxar molt contenta.

Una altre sessió de cinema complerta i alternativa on no hi van faltar les crispetes que, de forma molt simpàtica, van servir els joves del KT Club de la nostra Parròquia.


Gràcies a tots els assistents i fins la pròxima el dissabte 16 d’agost.