22 de nov. 2014

CINEMA ESPIRITUAL A LA SALA GALVANY


“Quédate conmigo” i “Espacio interior” son els títols de les pel·lícules que dijous 20 i divendres 21 de novembre, s’han projectat a la Sala Mn. Galvany del carrer Sant Roc. Dues sessions organitzades a Vilassar de Mar pel Patronat Parroquial en col·laboració amb l’Arquebisbat de Barcelona dintre de la XI MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL que aquest any assumeix l’organització conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

Les pel·lícules van ser presentades per Mn. Peio Sánchez, coordinador de la Mostra i que ja ens ha acompanyat en altres ocasions.

 “QUEDATE CONMIGO” de Michael McGowan, es una història d’amor d’una parella d’ancians amb més de 60 anys de matrimoni que tracta sobre la vida, l’envelliment, la mort i l’esperança de l’eternitat del mes enllà amb Déu.


“ESPACIO INTERIOR” de Kai Parlange, basada en un fet real, ens mostra el captiveri de 276 dies d’un arquitecte mexicà segrestat i aïllat en una cambra de tres metres quadrats que troba la forma de resistir traient força del seu interior. Una mostra de com, a partir de l’experiència religiosa del personatge, es pot tirar endavant en una situació límit.

Unes quaranta persones a cada sessió van omplir la sala per gaudir d’aquest cinema espiritual que ja fa un parell d’anys que el Patronat Parroquial va posar en marxa al nostre municipi i que te previst continuar de forma programada.