24 d’oct. 2013

VINE EL DIMARTS 5 DE NOVEMBRE AL CINEMA!!





El Patronat Parroquial col·labora amb l’Arquebisbat de Barcelona en la X Mostra de Cinema Espiritual, projectant la pel·lícula “Hannah Arendt”, el proper dimarts 5 de novembre a les 20 hores, a la Sala Mª Roser Carrau (Can Bisa) de Vilassar de Mar.

Presentada per Mn. Peio Sánchez, es una sessió oberta a tothom de la que podrem gaudir d’una pel·lícula sobre la filòsofa i teòrica política judeo-alemanya Hannah Arendt. La pel·lícula gira entorn a la resposta d'Arendt al judici de l'ex-nazi Adolf Eichmann l'any 1961 que va cobrir per la revista The New Yorker. Els seus escrits sobre el judici es va convertir en polèmics per la seva descripció d'Eichmann i dels consells jueus, així com per la introducció de l'ara famós concepte de "la banalitat del mal". La pel·lícula, que captura Arendt en un dels moments més importants de la seva vida i la seva carrera, també compta amb representacions d'altres destacats intel·lectuals, entre ells el filòsof Martin Heidegger (Klaus Pohl), la novel·lista Mary McCarthy (Janet McTeer) i l'editor William Shawn (Nicolas Woodeson).

La X Mostra de Cinema Espiritual forma part de MULTIART, una proposta amb motiu del final de l’Any de la Fe de l’Arquebisbat de Barcelona.

Si voleu saber més de MULTIART, cliqueu el següent enllaç:
http://www.arqbcn.org/node/5237