2 de gen. 2015

VESPRE DE CINEMA FAMILIAR A LA SALA ROSER CARRAU DE CAN BISA


En una sala Carrau plena de tots els que vam voler gaudir d’una tarda de cinema en família, el Patronat Parroquial va projectar, dimarts dia 30 al vespre, la pel·licula  MALEFICA.

Una recent producció de Disney, protagonitzada per la sempre genial Angelina Jolie, i que Mn. Peio havia recomanat per les seves possibilitats.


Als que teníem dubtes de les conclusions que es podrien treure d’aquesta adaptació del conte de la Bella Dorment, la pel·lícula ens va sorprendre amb ple de valors. Entre d’altres es podria destacar la facilitat amb la que ens deixem vèncer pels sentiments negatius com la ira, la venjança, el desamor però al mateix temps la gran capacitat de conversió que tenen la bondat, el carinyo, l’amor sincer,..

En definitiva un vespre ben aprofitat pels  grans i els petits de la casa. Fent evident que divertir-se i passar-ho bé en família es també compatible amb la voluntat de créixer en valors.

I no podríem acabar aquesta crònica sense fer menció als nostres proveïdors de crispetes: els nois del KTClub, que un cop més van regalar al públic generoses racions de crispetes per que la tarda fos una veritable tarda de cine. Moltes gracies!