4 d’abr. 2015

3ª JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2015


Crònica Gerard Porta
El diumenge 22 de març, es va dur a terme la tercera jornada de la IV Lliga Interparroquial de futbol i tots els equips es van trobar puntuals als Salesians de Mataró, seu de la jornada.
Després d'una pregària comunitària, es van començar els partits. L'equip de Santa Coloma era l'escollit per aturar els peus als vilassarencs, que amb tots els partits guanyats, estaven líders en solitari de la lliga.
Però la gesta es va quedar en l'intent. Des del primer moment, l'equip del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar va agafar la iniciativa del partit i va dominar-lo, tenint el control de la pilota i imposant el seu estil de joc.
Els gols van anar arribant l'un darrera l'altre, fins establir el 9 a 0. Amb tres gols del capità, dos d'en Roger, dos d'en Rafa i dos de l'Arnau, van fer del partit una festa on van imperar els somriures i les bromes, més que l'afany de guanyar.
A falta de dos minuts pel final, un xut de la defensa per allunyar el perill de la seva àrea, combinat amb un mal refús del nostre porter, va acabar amb el gol de l'honor de l'equip de Santa Coloma.
Amb la moral pels núvols, els nostres arriben a la quarta jornada líders, amb ganes de guanyar i de deixar un peu i mig la lliga sentenciada. Podran aconseguir-ho?
Us esperem tots el 26 d'abril a Santa Coloma!
Força Vilassar!