5 de març 2015

2ª JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2015


El passat diumenge 22 de febrer, es va celebrar la segona jornada de la IV Lliga Interparroquial de futbol, a Santa Coloma de Gramanet.

Tots els equips es van presentar a l'hora per començar la tradicional pregària abans de començar els partits. Cants, una estona i un PareNostre van donar pas a la presentació de les banderes per part dels equips que no ho havien fet la primera jornada. Cal recordar que a part de ser un activitat per donar més diversió a la lliga, la presentació de la bandera es premiava amb 2 punts a la classificació general.
Un cop feta la introducció i mostrats els emparallaments de la jornada, els partits es van començar a jugar.
L'equip del Patronat de Vilassar de Mar es va enfrontar contra els All-Stars. L'equip All-Stars va sorgir per poder ser 8 equips a la lliga i poder fer més fàcilment els aparellaments. Com a símbol de companyerisme, està format per un jugador de cada equip participant. Així, tot i que a vegades juguin com a contrincants, en el moment en què els hi toqui competir com a equip “All-Star” seran companys de plantilla i podran conèixer-se més fàcilment.
Sobre una superfície d'asfalt lliscant, els jugadors dels dos equips van haver de fer malabarismes abans no es van acostumar al terreny de joc. Des del primer minut, Vilassar va fer-se amb el control de la pilota i va dominar el joc, imposant tranquil·litat i pausa, buscant els espais i les passades en profunditat per aconseguir el gol. Però el gran porter impedia acabar de materialitzar les seves intencions. Xut darrere xut, el porter sortia en defensa del equip i impedia que el partit fos una allau de gols. Ho provaven tots els jugadors, des de tots els angles, de totes les formes possibles... però no hi havia manera de superar l'últim jugador del equip i posar la pilota dins la porteria.
S'esgotava el temps de la primera part quan gairebé des de mig camp, en un intent desesperat buscant l'impossible fins al moment, Fabio va engaltar una pilotada que amb una gran potencia i col·locació va estavellar-se al fons de l'esquadra de la xarxa de la porteria, trencant així el malefici que semblava que els encobria.
La segona part va començar igual que la primera, amb domini absolut per part dels nostres. Continuaven apareixen les ocasions de gol, però les magistrals mans del porter, la mala sort de topar amb els pals o la falta d'entesa entre els jugadors del equip, impossibilitaven sumar gols al marcador. Nico, el nostre porter, va ser crucial en dues clares ocasions, on el davanter dels All-Stars, aprofitant la relaxació dels jugadors del Vilassar, aprofitava per posar l'all al cor i intentar marcar. El xiulet del àrbitre va sonar i el partit va acabar amb un 1-0 a favor de l'equip del Patronat de Vilassar de Mar.
Amb 9 punts, els nostre equip lidera la taula de classificacions, per davant de Sant Martí del Clot i Badalona, que en tenen 7. En els quatre anys d'història de la Lliga Interparroquial, l'equip de Vilassar de Mar mai s'havia situat primer. Podran mantenir aquest nivell i fer-se amb la IV Lliga Interparroquial?
L'equip necessita més que mai el vostre suport, així que esperem trobar-vos a la següent jornada, a l'escola Salesians de Mataró, el 22 de març.
Us hi esperem a tots!

També trobareu més informació de la jornada i altres temes a la pàgina web de MCJ (Moviment Cristià de Joves): http://mcjbcn.com/