16 de des. 2015

ACTIVITAT PER LA MARATÓ DE TV3 2015


El dissabte 12 de desembre, a l’Ateneu Vilassanès va tenir lloc l’acte solidari que, com els darrers anys, es fa en favor de la Marató de TV3, dedicada a les malalties de la diabetis i l’obesitat, organitzat conjuntament pel Patronat Parroquial, el Grup d’Opinió Vilassar de Mar i Vilassar Radio.


Amb un cercavila comandat pels ssstrèpits des de la Plaça de l’Església fins l’Ateneu i amb una xocolatada, va començar aquest acte on unes dues- centes persones van omplir la sala d’actes.

El Doctor Jordi Reverter, especialista en endocrinologia i nutrició de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona va tenir l’amabilitat d’explicar-nos el significat, l’abast i la importància de la investigació en aquestes malalties que afecten a una de cada quatre persones, tant infants com adults de tots els gèneres, i que son molt presents a la nostra societat i entorn. També va explicar el diferents tipus de diabetis, la seva causa i la seva cronicitat i com es poden contrarestar amb una vida saludable.

Tot seguit un festival d’actuacions amb cançons, música i balls van entretenir nens, joves i adults en una tarda solidària on també van haver venda de samarretes solidàries, donatius, sortejos amb la col·laboració desinteressada i solidària de diferents comerços de Vilassar de Mar i venda de calendaris solidaris per l’ocasió organitzada per l’AMPA de l’Escola Els Alocs. Tot plegat es va aconseguir una recaptació de 1.099 euros (769 euros per la venda de samarretes, donatius i sorteig; i de 330 euros per la venda de calendaris), que seran ingressats al compte especial de la Marató.


Els organitzadors, Patronat Parroquial, gOvi i Vilassar Ràdio, volem agrair a tots els assistents la seva participació, a l’Ajuntament i l’Ateneu el seu suport i al Dr. Jordi Reverter, participants, establiments i entitats següents, la seva col·laboració.

Participants
Cor Parroquial (cançons i nadales)
Kopil Manuel Roca (música instrumental amb piano)
Acadèmia Vine i Balla (exhibició de balls)
Grup de Gospel 9’S acords
Jan Cabot (nadales amb saxo)
Alocs and Roll (música i cançons tradicionals)
Presentadors: Geni Canta i Jaume Cabot

Entitats col·laboradores
Ajuntament de Vilassar de Mar
Ateneu Vilassanés
AMPA Escola Els Alocs (venda de calendaris de l’escola)
SSStrèpits

Establiments
Llibreria Campeny    
Calçats Moltó
Montse Planas
Carns Montserrat
Can Serrat
Estètica Beauty – Júlia Albertí
Serveis de Neteja Pere i Àngel
Montserrrat Cros i Roldos
Blanc estudi floral
Pastisseria Falgueras
Can Roca
Capriccio
La Illa de paper
Carns Boher
Polleria i xarcuteria Fina
The Shop
Optichic centre d’òptica i auditiu
Boutique Torner
Flors Olga
Acadèmia “Vine i Balla”
Carns Boher
Ferreteria Fervic