8 de gen. 2013

ELS PASTORETS A LA MISSA DEL POLLET

El 24 de desembre i coincidint amb la celebració de la Missa del Pollet, el Patronat Parroquial va organitzar una representació de quatre escenes conegudes dels Pastorets.
- Anunciació a Maria
- Cercant hostatge
- Anunciata als Pastors
- Naixement
La representació va tenir lloc al començament, prèviament a la celebració i va estar protagonitzada pels infants de segon any de Catequesi de Comunió i pel Grup de Joves, tots de la nostra parròquia. Varen ser escenes plàstiques amb música i llums, on els infants, immòbils, representaven les escenes i els joves les narraven, recordant a tots els assistents el naixement de Jesús. Una església plena de gom a gom va gaudir d’una representació, curta però intensa i ben preparada, aplaudint als seus infants i joves i agraint iniciatives d’aquest tipus coincidint amb dates tant assenyalades.
A continuació es va celebrar la missa on també el Grup de Joves va acompanyar els cants de l’eucaristia amb diferents instruments musicals i projecció de les lletres fent gaudir als participants d’una celebració solemne i propera que fan que la Missa del Pollet sigui tot un esdeveniment de la Parròquia.
A tots els infants i joves que vareu participar......GRÀCIES!!!!!!