28 de gen. 2014

LLIGA INTERPARROQUIAL 2014


Crònica d’en Gerard Porta

El passat diumenge 26 de gener, va començar la III Lliga de Futbol Interparroquial, al col·legi de la Salle de Premià de Mar.

La lliga acull 8 equips de 7 parròquies diferents: 2 equips de Santa Coloma, Sant Pere de la Puel·les, Premià, Mare de Déu de l'Hospitalet, Mataró, Sant Pacià i, per descomptat, un equip en representació al Patronat Parroquial de Vilassar de Mar.

Aquest any, l'equip de Vilassar de Mar ha tingut moltes variacions en la plantilla, ha perdut 4 jugadors, però, per sort, ha pogut fer dues incorporacions vitals per la continuïtat de l'equip.

Amb tants canvis encara per pair, van haver d'afrontar el primer partit de la lliga contra els subcampions de l'any passat, l'equip de Santa Coloma II.
Els de Vilassar de Mar van ser fidels a la seva filosofia i van fer un gran joc de toc de pilota i molt net, però els hi va faltar tenir la sort de cara per poder guanyar el partit. Un espectacular porter va intervenir crucialment evitant un munt de gols dels nostres. Per l'altre banda, els jugadors de Santa Coloma, va fer un gran partit, varen fer pocs xuts, però amb eficàcia màxima.

El resultat final va ser de 7-2 a favor de Santa Coloma.
El resultat però, no reflecteix el bon joc, el companyerisme i els grans moments que es van viure aquella tarda.
Encara queda molta lliga per endavant, ànims Vilassar de Mar!!!

Cliqueu per veure el video reportatge