3ª JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2014

Crònica d’en Gerard Porta

El passat diumenge (23 de març) es va dur a terme la 3era jornada de de la III Lliga Interparroquial de futbol de l'MCJ-MUEC, a l'escola Salesians de Mataró.

Després de més de 28 dies amb sol, la pluja amenaçava de fer acte de presència durant el desenvolupament de la jornada. Així doncs, amb aquesta incògnita de si hi hauria un convidat de més no gaire desitjat... tots els equips van plantar-se amb les millor cares per afrontar la jornada.

Un jornada molt complicada, ja que la pluja ens va respectar durant els partits, però havia descarregat 30 minuts abans i havia deixat el camp com una pista de patinatge. Amb aquestes condicions, l'equip del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar s'enfrontava contra la Mare de Déu de la Llum de l'Hospitalet.

Un partit de David contra Goliat, ja que l'Hospitalet es presentava a Mataró com a líder amb 14 gols a favor i cap en contra!!!
El president del Patronat Parroquial, en Kim Cabot, va assistir al partit per animar als jugadors i presenciar una victòria del seu equip.

D'aquesta manera, l'equip de Vilassar de Mar tenia una gran oportunitat al davant per presentar candidatura a ser campions de lliga, però, malauradament, no va ser així. Amb el cap pensant en els exàmens que afecten a tots els estudiants en aquests moment o a causa dels nervis pel clàssic que hi havia al vespre, gran part de l'equip va sortir desconnectat i l'Hospitalet ho va saber aprofitar per sentenciar el partit als 5 minuts de joc. Una minsa reacció de dos grans jugadors a la part final del partit, exprimint-se al màxim, només va servir per aconseguir dos xuts al pal. El resultat final va ser de 6-2.

Defensa fluixa, pocs xuts, escassa intensitat i pressió de la pilota, falta de punteria, visió de joc limitada... molts deures pels nostres jugadors que hauran de tenir-los fets per la següent cita, el 27 d'abril, on hauran de donar-ho tot per poder seguir vius en la lluita pel títol fins a l'última jornada, el 18 de maig.