18 de maig 2014

CONCERT DE BOLS TIBETANS


Divendres 16 de maig va tenir lloc a l’Església de Vilassar de Mar va tenir lloc un concert de Bols Tibetans a càrrec de Kailash Grup.

El concert, que va comptar amb la col·laboració del Patronat Parroquial, estava organitzat per diverses entitats dedicades a teràpies naturals i altres disciplines físiques orientals. Va ser un acte solidari amb la gent necessitada ja que un 20% de la recaptació de les aportacions realitzades es destinava a Càritas Parroquial.

Els bols tibetans, realitzats en 7 metalls sagrats: or, plata, mercuri, coure, ferro, estany i plom, son instruments singulars. Quan hom comença a colpejar o moure’ls amb diferents tipus de palets, es transformen en l'aire vibracions inesperadament càlides, profundes i perceptibles. Degut a les seves qualitats espirituals, els sons que desprenen poden commoure en lo més profund de les ànimes, transferint el seu poder transformador.

Els sons dels Bols Tibetans, acompanyats amb projeccions de personatges i escenes representatives de la pau al món, van fer gaudir a unes dues-centes persones que van assistir, d’una estona de relaxació i pau que un divendres a la tarda vespre sempre es d’agrair.