25 de des. 2014

REPORTATGE DE L'ACTIVITAT SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3


El dissabte 13 de desembre, a l’Ateneu Vilassanès va tenir lloc l’acte solidari en favor de la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor, organitzat conjuntament pel Patronat Parroquial, el Grup d’Opinió Vilassar de Mar i Vilassar Radio.

Amb un cercavila comandat pels ssstrèpits des de la Plaça de l’Església fins l’Ateneu, i una xocolatada calenta que esperava a l’escola, va començar aquest acte on mes més de tres-centes persones van omplir la sala d’actes.

La Cardiòloga  Dra. Josefa Rafael (Hospital del Mar i Clínica Teknon) va tenir l’amabilitat d’explicar-nos el significat, l’abast i la importància de la investigació en aquestes malalties que poden afectar a tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.

Tot seguit un festival d’actuacions amb cançons, música, màgia i balls van entretenir nens, joves i adults en una tarda solidària on també van haver venda de samarretes solidàries, donatius i sortejos, amb la col·laboració de diferents comerços de Vilassar de Mar, es va aconseguir una recaptació de 824 euros que va estar ingressada al compte especial de la Marató.

Des de l’organització volem agrair a tots els assistents la seva participació, a l’Ajuntament el seu suport i a la Dra. Josefa Rafael, participants, establiments i entitats següents, la col·laboració.

Participants
Sol (cançons a capela)
Cor Parroquial (cançons i nadales)
Kopil Manuel Roca (música instrumental amb piano)
Oriol Porta amb l’ajuda d’en Jan Cabot (jocs de màgia)
Vine i Balla (exhibició de balls estil hip-hop)
Carlos Abellán, Àlex i Alba (música i cançons pop)
Alocs and Roll (música i cançons tradicionals)

Entitats col·laboradores
Ateneu Vilassanés
AMPA Escola Els Alocs (venda de calendaris de l’escola)
La recaptació feta per aquesta venda no està inclosa en la recaptació indicada i es farà directament per l’Ampa de l’escola.
SSStrèpits
Nans de Vilassar de Mar

Establiments
Llibreria Campeny    
Calçats Moltó
Montse Planas
Carns Montserrat
Can Serrat
Estètica Beauty – Júlia Albertí
Serveis de Neteja Pere i Àngel
Montserrrat Cros i Roldos
Blanc… estudi floral
Pastisseria Falgueras
Can Roca
Capriccio
La Illa de paper
Carns Boher
Polleria i xarcuteria Fina
The Shop
Optichic centre d’òptica i auditiu
Boutique Torner
Flors Olga
Acadèmia “Vine i Balla”
Instrumentos Testo S.A.
Tuaperitivo.com