18 de des. 2016

ACTIVITAT PER LA MARATÓ DE TV3


El dissabte 17 de desembre, a l’Ateneu Vilassanès va tenir lloc l’acte solidari que, com els darrers anys, es fa en favor de la Marató de TV3, dedicada, enguany, a l’ ictus i les malalties medul·lars i cerebrals traumàtiques, organitzat conjuntament pel Patronat Parroquial, el Grup d’Opinió Vilassar de Mar i Vilassar Radio.


L’acte va començar a la Plaça de l’Església amb un cercavila comandat pels Ssstrèpits fins l’Ateneu, on una xocolatada esperava a tots els assistents, unes tres-centes persones que van omplir la sala d’actes.

Tot seguit un festival d’actuacions amb cançons, música i balls que van entretenir nens, joves i adults en una tarda solidària on també van haver venda de samarretes solidàries, aportacions i sortejos amb la col·laboració desinteressada i solidària de diferents comerços de Vilassar de Mar. Aquest any l’organització va tancar l’acte amb el sorteig d’un televisor.

L’aspecte més sensible de l’acte va ser quan el Doctor Josep Gaya, metge de família de Vilassar de Mar, va explicar la malaltia de l’ ictus, la seva importància a la societat actual, com detectar-la i com prevenir-la.

Tot plegat es va aconseguir una recaptació de 1.309,50 euros per la venda de samarretes, sorteig i aportacions, i que un cop descomptades les despeses de 262,50 euros, va suposar un benefici de 1.047 euros que seran ingressats al compte especial de la Marató.

Els organitzadors, Patronat Parroquial, gOvi i Vilassar Ràdio, volem agrair a tots els assistents la seva participació, a l’Ajuntament i l’Ateneu el seu suport i al Dr. Josep Gaya, participants, establiments i entitats següents, la seva col·laboració.

Participants
Turrunats Band (música instrumental de Banda)
Cor Parroquial (cançons i nadales)
Acadèmia Vine i Balla (exhibició de ball infantil)
Grup de Gospel 9’S acords (espectacle musical)
Kopil Manuel Roca (música instrumental amb piano)
Alocs and Roll (música i cançons tradicionals)

Entitats col·laboradores
Ajuntament de Vilassar de Mar
Ateneu Vilassanès
SSStrèpits

Establiments
Electrodomèstics Maresme
Llibreria Campeny    
Calçats Moltó
Montse Planas
Can Serrat
Estètica Beauty – Júlia Albertí
Serveis de Neteja Pere i Àngel
Montserrat Cros i Roldos
Blanc estudi floral
Pastisseria Falgueras
Can Roca
Capriccio
La Illa de paper
Carns Boher
Polleria i xarcuteria Fina
The Shop
Optichic centre d’òptica i auditiu
Boutique Torner
Flors Olga
Carns Boher
Ferreteria Fervic
Joieria Il·lusions de Teresa Rabat
La Sònika