26 de febr. 2019

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2019 PASSIONS DE CATALUNYADissabte 23 de febrer, a l’Ermita de la Pietat d’ Ulldecona, va tenir lloc la presentació de la Temporada de les Passions de Catalunya, un acte organitzat per la Federació Catalana de Passions amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va estar presidit pel President de la Generalitat Quim Torra, acompanyat per la Consellera de Cultura Laura Borràs i l’Alcaldessa d’ Ulldecona Nuria Ventura, animant a preservar i promocionar aquest patrimoni cultural del nostre país com son les passions de Catalunya.


Les diferents passions, que formen part de la federació, van presentar les novetats de la temporada i així, la Passió de VdM “Crist ha mort per nosaltres”, organitzada pel Patronat parroquial, amb una comissió formada per Mercè Rovira, Iñaki Lejartegui, Kim Cabot i Carles Malfeito, va exposar la història de la nostra passió i les seves principals característiques.

Actualment la Federació catalana de Passions està formada per vuit passions: Cervera, Olesa, Esparreguera, Ulldecona, La Cava, Vilalba dels Arcs, Llinars del Vallès i Vilassar de Mar.

Des del Patronat Parroquial de VdM volem agrair, als amics “apassionats” d’Ulldecona, la magnífica organització d’aquest esdeveniment i la càlida acollida rebuda durant tota la jornada.