26 de febr. 2020

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA DE PASSIONS



Dissabte 22 de febrer al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat va tenir lloc la presentació de la temporada 2020 de la Federació Catalana de Passions.

L’acte va estar presidit pel President de la Generalitat M. H. Quim Torra i per la consellera de cultura H. Mariàngela Vilallonga que van posar en valor la transmissió de valors, l’esforç col·lectiu, solidari i fraternal que ofereixen les diferents Passions de Catalunya amb les representacions de la vida, mort i resurrecció de Jesús segons els evangelis, durant Setmana Santa. 


En Xavier Cañabate, president de la Federació, va presentar les principals característiques i novetats de cada Passió en un acte institucional conduit per en Jordi Carapuig, vicepresident de la Federació i, en acabar, tots els assistents van poder fer una improvisada i simpàtica visita pel Palau, guiada pel mateix President de la Generalitat.

La Passió de Vilassar de Mar hi va estar present amb una representació dels seus membres acompanyats per l’alcalde Damià del Clot i el regidor Àngel Font.