11 de jul. 2020

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PASSIONS. RENOVACIÓ DE LA JUNTA


El dissabte 4 de juliol de 2020 va tenir lloc la primera reunió presencial de la Federació Catalana de Passions després del confinament causat per la covid-19. El lloc triat va ser el Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró.

El president de l’entitat, Xavier Cañabate, va fer balanç de la feina feta en els dos anys de mandat i de la gestió duta a terme des de la Junta durant els mesos de confinament.

Seguidament el vicepresident, Jordi Carapuig, va presentar el nou projecte de gestió per a la Federació i la candidatura de la nova Junta, que va ser ratificada pels representants de les Passions assistents.


El projecte es basa, entre d’altres punts, a enfortir el paper de la Federació de Passions davant de les institucions; créixer com a Federació amb nous socis; ser per als associats un referent i un suport, motiu pel qual s’amplia la junta de 4 membres a 7, per tal de poder abastar totes les necessitats que es plantegin; i a més, tenir una presència més activa i visible en xarxes socials i mitjans de comunicació, ja que és primordial donar a conèixer la feina de les passions associades i promocionar la cultura de les passions.

La nova Junta està formada per Jordi Carapuig (president), Xavier Cañabate (vicepresident), Jaume Amorós (secretari), Carles Malfeito (tresorer) i 3 nous vocals, càrrecs de nova incorporació, Jaume Rossich (vocal econòmic), Jordi Ros (vocal de relacions socials) i María del Valle Fernández (vocal de comunicació).
 
L'assemblea va finalitzar amb un refrigeri i una visita guiada dels Armats de Mataró a la Nau Gaudí, primera construcció dissenyada i construïda per l’arquitecte Antoni Gaudí. Un encàrrec de la Sociedad Cooperativa Obrera Mataronense, la construcció de la qual es va dur a terme entre 1878 i 1883.